تور سوئد

تور سوئد

تور سوئد

تور سوئد

۳ مطلب در مرداد ۱۳۹۶ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

ویزای سوئد


شرایط اخذ ویزای سوئد ، دریافت روادید سوئد

در واقع ویزا یک مجوز برای سفر و اقامت در یک کشور است که حداکثر میتوانید 90 روز اقامت داشته باشید.   اگر قصد ملاقات از دوستان و اقوامتان را دارید و یا  قصد سفر توریستی به کشور سوئد را دارید ، حتما نیاز به ویزای شینگن است.  زیرا شما شهروند یک کشور غیر اروپایی هستید.

الزامات سفارتخانه و کنسولگری سوئد
برخی از الزامات از کشوری به کشوری دیگر متفاوت است . بنابراین مهم است که شما بررسی کنید ، چه مواردی در پرونده ی اخذ ویزای شما وجود دارد . الزامات ممکن است بسته به شرایط کنونی تغییر کند. بعضی از سفارتخانه ها و کنسولگری های سوئدی برای درخواست ویزا با شرکت های خارجی همکاری می کنند و شما باید مدارک خود را به آنها ارائه دهید و آنها هزینه های اضافی را می پردازند.

برای دریافت ویزای شینگن اولین گام پرینت از حساب خود میباشد که بایستی از بانک دریافت نمایید. البته فراموش نکنید که شما نیاز به بیمه درمانی دارید که اگر در طول سفر به سوئد بیمار شدید نگران هیچ اتفاقی نباشید.برای سفر به سوئد بسته به نوع سفرتان انواع ویزاهای مختلفی وجود دارد که بسته به شرایط یکی از آنها را باید بگیرید. این که شما قصد سفر برای ملاقات، تحصیل یا کار دارید و یا اینکه به طور دائم در آنجا اقامت داشت باشید، در اینصورت باید درخواست نوع دیگری از ویزای شینگن را دهید.

کلیه اسناد و مدارک مورد نیاز مربوط به درخواست ویزای سوئد

1-      فرم درخواست ویزای سوئد را به طور صحیح و با صداقت ، کامل کنید . البته شما می توانید فرم درخواست اخذ ویزای سوئد را به صورت الکترونیکی پر کنید و سپس یک نسخه از آن کپی تهیه کنید.

2-       2عکس باید به فرم درخواست ویزا متصل شود . البته فراموش نکنید که عکستان باید جدید و پشت زمینه آن سفید باشد.  

3-      اصل پاسپورت شما و کپی از آن که حداق به مدت 3 ماه اعتبار داشته باشد ، مورد نیاز است و همچنین گذرنامه شما باید حداقل دو صفحه خالی داشته باشد.

4-      کارت ملی ، شناسنامه و کپی از آنها

5-      یک نسخه از رزرو بلیط بازگشتی شما ، توصیه می شود اگر از نظر مدارک مشکلی ندارید، قبل از گرفتن ویزا بلیط خریداری کنید.

6-      پرداخت بیمه درمانی و بیمه مسافرتی حداقل 30،000 یورو که این بیمه در سوئد و کل منطقه شینگن را پوشش میدهد.

7-      یک نامه از هدف سفر به سوئد و برنامه سفر

8-      رزرو بلیط با تاریخ و شماره پرواز مشخص ورود و خروج از سوئد

9-      رزرو هتل برای تمام مدت اقامت در نظر گرفته شده در سوئد

10-  اثبات وضعیت مدنی (گواهی ازدواج، گواهی تولد فرزندان، گواهی مرگ همسر)

11-  پرداخت هزینه صدور ویزای سوئد

مدت زمان دریافت اخذ ویزای سوئد
معمولا در عرض دو هفته تا یک ماه پاسخ دریافت خواهید کرد، اما زمان پردازش مدارک در سفارتخانه ها یا کنسولگری ها متفاوت است . معمولا در طول دوره تعطیلات این روند با سرعت کمتری پیش میرود. از این رو سعی کنید برای اخذ ویزای شینگن (ویزای سوئد) چند ماه زودتر از تاریخ سفر خود اقدام کنید. اما اگر به هردلیلی جواب ویزای شما منفی صادر شد شما میتوانید اعتراض بزنید درواقع تا مدت زمان 3 هفته فرصت دارید مدارکی که در مرحله قبل همراه مدارکتان ارسال نکرده اید یا مدارکی که فکر میکنید در تصمیم گیری صدور ویزا تاثیرگذار است ، ضمیمه کنید و مجددا درخواست صدور ویزای سوئد دهید.

مدت اعتبار ویزای سوئد
ویزا در کشورهای شینگن تا 90 روز در یک دوره ی 180 روزه معتبر است . اگر شما 90 روز در منطقه شینگن بوده اید، قبل از اینکه بتوانید یک ویزای جدید شینگن دریافت کنید، باید 90 روز آنجا را ترک کنید.
تعداد روزهایی که شما مجاز به اقامت در کشورهای شینگن هستید، بر روی برچسب ویزا که به گذرنامه شما چسبانده میشود ، مشخص شده است. 

برای اخذ ویزای شینگن هر فردی در هر سنی باید مدارک خاص خود را در کنار مدارکشان تحویل دهند به عنوان مثال:
اگر شخص کارمند باشد:
یک کپی از مجوز کسب و کار
بیانیه ای 6 ماهه از پرینت حساب بانکی
برگه های اخذ مالیات بر درآمد (ITR)

اگر شخص دانش آموز باشد:
مدارک ثبت نام
گواهی بدون اعتراض از مدرسه یا دانشگاه

اگر شخص بازنشسته شد:
بیانیه بازنشستگی از سازمان بازنشستگی

 

انواع ویزای سوئد با هدف های مختلف

ویزای سوئد برای اهداف تجاری:
نامه دعوت از شرکت سوئدی که شما قصد دارید از آن بازدید کنید البته آدرس دقیق آنها با تاریخ بازدید شما باید قید شود.
یک گواهی از کارفرمای خود که اعلام میدارد شما اجازه سفر برای کسب و کارشان را دارید.
اگر روابط تجاری قبلی بین دو شرکت وجود داشته باشد، اثبات چنین رویدادهایی باید ارائه شود.
بیانیه ی 6 ماهه بانکی از کسب و کار

ویزای سوئد با هدف گردشگری:
دعوت نامه با آدرس و شماره تلفن از طرف اعضای خانواده یا حامی مالی ، در صورت لزوم
بیانیه ی 6 ماه گذشته از بانک
کپی پاسپورت

ویزای سوئد برای اهداف پزشکی:
یک گزارش پزشکی از وضعیت بیمار
یک گواهی پزشکی از بیمارستان یا پزشک در سوئد، تایید تاریخ انتصاب بیمار و همچنین وضعیت پزشکی بیمار
دریافت هزینه از هزینه های پزشکی
ویزای سوئد برای امور فرهنگی، ورزشی، فیلم و اهداف مذهبی:
نامه دعوت از مقامات ذیرربط با جزئیات مربوط به ماهیت رویدادها ، فعالیت ها یا هدف بازدید،
پوشش هزینه
نام متقاضیان (اعضای خدمه)
مدت اقامت
شرح قصد سفر
ویزای سوئد برای اعضای نمایندگی های رسمی:
کپی دعوت رسمی
هویت متقاضی
شرح هدف سفر (مذاکرات، جلسات، رویداد توسط سازمان های بین دولتی، مشاوره)
مدت اقامت
محل اقامت
ویزای سوئد برای تحصیل، تحقیق، و یا سایر اهداف کارآموزی و آموزشی:
گواهی ثبت نام و اجازه حضور در دوره ها
گواهی تکمیل و یا دوره های حضوری
پشتوانه مالی
ویزای سوئد برای همسر یا شوهر یک شهروند سوئدی:
اثبات شهروندی سوئد (کارت شناسائی یا کارت کنسولی یا گواهی ملیت سوئدی یا صدور احکام قانونی)
گواهی ازدواج سوئدی
سوابق خانوادگی سوئد
برای دریافت ویزای سوئد برای کودکان زیر سن قانونی شرایط خاصی دارد که والدین باید درآمد منظمی داشته باشند و صورت حساب فیش حقوقی هردو یا پدر مورد نیاز است ، رضایت سفر پدر و مادر ، سرپرست یا والدین باید همراه فرزندان خود باشند.
جهت اطلاع از آفرهای تور اروپا و شرایط دریافت ویزای سوئد با ما در تماس باشید.        02188851080

  • رهنمای سفر و دریافت ویزای سوئد
  • ۰
  • ۰

این متن دومین مطلب آزمایشی من است که به زودی آن را حذف خواهم کرد.

زکات علم، نشر آن است. هر وبلاگ می تواند پایگاهی برای نشر علم و دانش باشد. بهره برداری علمی از وبلاگ ها نقش بسزایی در تولید محتوای مفید فارسی در اینترنت خواهد داشت. انتشار جزوات و متون درسی، یافته های تحقیقی و مقالات علمی از جمله کاربردهای علمی قابل تصور برای ,بلاگ ها است.

همچنین وبلاگ نویسی یکی از موثرترین شیوه های نوین اطلاع رسانی است و در جهان کم نیستند وبلاگ هایی که با رسانه های رسمی خبری رقابت می کنند. در بعد کسب و کار نیز، روز به روز بر تعداد شرکت هایی که اطلاع رسانی محصولات، خدمات و رویدادهای خود را از طریق بلاگ انجام می دهند افزوده می شود.

  • رهنمای سفر و دریافت ویزای سوئد
  • ۰
  • ۰

این متن اولین مطلب آزمایشی من است که به زودی آن را حذف خواهم کرد.

مرد خردمند هنر پیشه را، عمر دو بایست در این روزگار، تا به یکی تجربه اندوختن، با دگری تجربه بردن به کار!

اگر همه ما تجربیات مفید خود را در اختیار دیگران قرار دهیم همه خواهند توانست با انتخاب ها و تصمیم های درست تر، استفاده بهتری از وقت و عمر خود داشته باشند.

همچنین گاهی هدف از نوشتن ترویج نظرات و دیدگاه های شخصی نویسنده یا ابراز احساسات و عواطف اوست. برخی هم انتشار نظرات خود را فرصتی برای نقد و ارزیابی آن می دانند. البته بدیهی است کسانی که دیدگاه های خود را در قالب هنر بیان می کنند، تاثیر بیشتری بر محیط پیرامون خود می گذارند.

  • رهنمای سفر و دریافت ویزای سوئد